Volg Hondenschool Dogsbehaviour op FacebookVolg Hondenschool Dogsbehaviour op Twitter
 
 
Hondenschool Dogsbehaviour, Zoetermeer, Leidschenveen en Leidschendam
 

CSS3 Image Button Css3Menu.com

 

Lesmethode ǀ Hondenschool Dogsbehaviour

Wat verwacht u van uw hondenschool? Wat verwacht u van uw instructeur?

Gedrag en houding geven weer hoe wij ons voelen. Dit is bij honden niet anders. Al is het voor een hond soms moeilijk om ons te begrijpen, wij zijn prima in staat het gedrag van een hond te (leren) begrijpen. Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour geeft u tijdens de cursussen "Inzicht in gedrag en welzijn van uw hond". De bijbehorende theorieavond wordt gegeven door eigenaresse Anja Vrolijk. Zij is gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en bezoekt meerdere malen per week honden met probleemgedrag. Daarnaast worden de cursuslessen ondersteund met een cursusboek en kunt u te allen tijde rekenen op onze begeleiding, ook nadat u bij ons een cursus heeft gevolgd.

Er wordt lesgegeven op maandagavond van 18.30 tot 21.30 in Zoetermeer. In Den Haag/Leidschendam zijn de lessen op donderdagavond van 18.00 tot 21.00. Elke les duurt een uur.

Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour staat garant voor;

  • Een beloningsgerichte, positieve opvoeding van uw hond.
  • Een optimale begeleiding qua kennis, inzicht en vaardigheden
  • Een lesmethode aangepast aan u en uw hond.

Het welzijn van uw hond staat op Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour bovenaan waardoor er alleen op een positieve, beloningsgerichte manier wordt getraind. Puppen kunnen vanaf 8 weken instromen en er is het hele jaar door een startmogelijkheid. Alle groepen bestaan uit maximaal 8 honden, waardoor u optimaal wordt begeleid. De lesmethode wordt altijd aangepast aan u en uw hond waardoor u in een groep training op maat krijgt. Neemt u contact op voor de actuele lestijden.

Hondenschool Dogsbehaviour is een door Quiebus goedgekeurde kwaliteits hondenschool. Quiebus Kynologisch Centrum voor hondenscholen, gedragstherapie en opleidingen waarborgt de kwaliteit van Hondenschool Dogsbehaviour en geeft u de garantie dat er op een positieve, beloningsgerichte manier wordt getraind. Op Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour wordt niet fysiek gecorrigeerd en zijn ook geen correctiemiddelen toegestaan. Deze middelen worden in de gedragstherapie ook niet ingezet.

 
Tevens verzorgt Quiebus twee keer per jaar bijscholingsdagen, zodat kennis, inzicht en vaardigheden optimaal blijven. www.hondenscholen.info Klik hier voor meer informatie over Quiebus.
 
 
Quiebus
 
 
 
Copyright © 2010 - , Hondenschool Dogsbehaviour | Powered by Xenodesign