Volg Hondenschool Dogsbehaviour op FacebookVolg Hondenschool Dogsbehaviour op Twitter
 
 
Hondenschool Dogsbehaviour, Zoetermeer, Leidschenveen en Leidschendam
 

CSS3 Image Button Css3Menu.com

 

Speuren ǀ Hondenschool Dogsbehaviour

Voorlopig wordt er geen speurcursus gegeven omdat we op al onze uren bomvol zitten en daardoor geen tijd over hebben om een speurparcours uit te zetten. Zodra we een cursus starten, komt het op de website te staan.

Speuren komt oorspronkelijk uit de jachttraining en is bedoeld om aangereden wild zo snel mogelijk te vinden zodat het dier geholpen kan worden of uit zijn lijden kan worden verlost. Je kunt speuren op verschillende geuren. Tijdens de cursus leer je je hond zijn neus te gebruiken op
1 specifieke geur. Speuren is geschikt voor pups tot aan seniorenhonden. Ze leren allemaal op hun eigen tempo het spoor te volgen, en de prooi te vinden, waarbij het parcours steeds verder wordt uitgebreid.
En zeg nou zelf; wat is er leuker dan samen met je hond bezig zijn en in een open veld een spoor kunnen volgen? Je hond hoeft voor speuren geen gehoorzaamheidscursus te hebben gevolgd, maar mag uiteraard geen agressie vertonen naar andere honden. Wil je je aanmelden voor speuren, schrijf dit dan in het opmerkingen veld op het inschrijffomulier erbij, bij voldoende aanmeldingen, ontvang je een mail en gaan we van start. Dit kan op alle locaties zijn.

 
 
 
Quiebus
 
 
 
Copyright © 2010 - , Hondenschool Dogsbehaviour | Powered by Xenodesign