Hondenschool locaties in Den Haag, Zoetermeer, Ypenburg, Leidschenveen, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk en Delft!

Quiebus Dogsbehaviour Opvoed modules

Na 10 jaar lesgeven, een drukke praktijk in de gedragstherapie en een enthousiast hoog opgeleid team, wordt het tijd om meer les op maat te geven aan eigenaren met hun pup/hond, terwijl je wel les hebt in groepsverband. De focus van alle opvoedmodules ligt op de ontwikkelingsfase waar je hond zich in bevindt. We trainen veel pups en jonge honden die net bij hun nieuwe eigenaar zijn komen wonen, maar ook honden die al ouder zijn waar de eigenaar een betere band mee wilt opbouwen (denk aan honden die toch minder goed luisteren, honden uit het buitenland en asiel). Vanuit mijn jarenlange ervaring als gedragstherapeut krijg ik ook veel vragen omtrent probleemgedrag van honden. Om alle honden zo goed mogelijk les op maat te geven en te bieden waar jouw hond behoefte aan heeft, werken we met opvoedmodules, passend bij jouw hond en jouw situatie.

Onze opvoeding is ingedeeld in 4 modules. In module 1 en 2 trainen we jullie samen op het aanleren van de basis- en vervolg gehoorzaamheidsoefeningen. Module 3 en 4 volg je als je naast je gehoorzaamheidsoefenigen ook fun wilt toevoegen aan je training, zoals o.a. behendigheid en zoeken. Elke module is ontwikkeld om je hond zo goed mogelijk te begeleiden in de ontwikkelingsfase waar hij zich in bevindt. Voor pups en honden die starten, raden we aan om module 1 en 2 achter elkaar te volgen en je voor deze 2 modules samen in te schrijven. Pups vanaf 8 weken en honden vanaf 6 maanden komen in twee aparte groepen, zodat pups met pups module 1 volgen. In deze 2 modules leg je de blauwdruk voor de rest van het leven van je pup/hond. Klik hier voor meer informatie over module 1 & module 2.

Elke module bestaat uit 10 weken en de modules zijn ook los van elkaar te volgen. Volg je alle 4 de modules, dan heb je bijna een jaar les, omdat we geen les geven op feestdagen en een winter- en zomerstop hebben.

Bij onze Quiebus Dogsbehaviour opvoedmodules leer je samen trainen. De eigenaar wordt begeleidt door een gediplomeerde, ervaren kynologische instructeur en de eigenaar begeleidt zijn hond in gedrag en oefeningen die hij wilt zien. Je leert samen om een zo goed mogelijke band op te bouwen. Tevens leer je meer inzicht krijgen in gedragingen en houdingen van je hond. Voor een hond is het soms lastig om ons te begrijpen, terwijl wij prima in staat zijn om onze hond te leren begrijpen. Hoe meer je elkaar begrijpt, hoe beter de band ook wordt.

Wij werken bij het aanleren van oefeningen met beloningsbrokjes. Hoe beter je hond de oefeningen leert beheersen, hoe minder we gebruik gaan maken van beloningsbrokjes. We blijven echter interval belonen. Dat wil zeggen dat we een aantal keer geen brok geven voor een oefening en dan weer een keer wel. Het is bewezen dat interval training het langst gedrag/ oefeningen in stand houdt.

Wij zijn een hondvriendelijke hondenschool en maken geen gebruik van correctiemateriaal zoals slipkettingen, halfchecks, halti's, antitrektuigen of andere correctiematerialen. Wij gebruiken dit ook niet tijdens de gedragstherapie of 1 op 1 training. Het is al voldoende bewezen dat een hond de toegediende straf niet alleen koppelt aan degene die de correctie geeft maar ook aan datgene waar de hond naar toe wilde gaan (een hond een kind?). Je wilt niet dat je hond hier negatieve associaties mee opdoet.  

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
1 op 1 training/ Gedragtherapie
Speuren cursus
Kind- en hondcursus
BEDRIJFSGEGEVENS

Hof van Naeltwijck 27
2631 WX Nootdorp

0629073909
info@dogsbehaviour.nl
www.dogsbehaviour.nl

KvK: 27360166
IBAN: NL86KNAB0259599166

Hondenschool Dogsbehaviour Ypenburg

Singel 115, 2497 GS (Ypenburg) Den Haag

Donderdagavond van 18.00-21.00 uur


Hondenschool Dogsbehaviour Nootdorp

Laakweg 2c, 2631 PJ Nootdorp

Dinsdagavond van 18.00-21.00 uur
Donderdagavond van 18.00-21.00 uur
Vrijdagochtend van 9.00-12.00 uur  

Hondenschool Dogsbehaviour Den Haag

Schrepelpad 6, 2491 EE Den Haag

Donderdagavond van 16.45-19.45 uur  


Hondenschool Dogsbehaviour Zoetermeer

Van Doornenplantsoen 1b, 2722 ZA Zoetermeer

Maandagavond van 18.30-21.30 uur  

© Copyright  - Hondenschool Quiebus Dogsbehaviour
Algemene Voorwaarden | Powered by Xenodesign